Lyckat!

Skönt med revansch efter att jag missade allsvenska dubbeln igår när Flyers övretygade rejällt genom att vinna 4-0 mot Boston på bortaplan! Nu lever den matchserien verkligen efter två raka Philadelphia segrar. Ser fram emot en spännande men oviss framtid i NHL slutspelet!

Ska Montreal lyckas slå ut sjärnspäckade Pittsburgh precis som man gjorde mot Niklas Bäckströms Washington? I den serien är det helt jämt 3-3 i matcher inför den avgörande matchen som är på pittsburghs hemma arena och spelas natten till torsdag om ja fattar tidsskillnaden rätt...

Återkommer senare om spelutbudet ikväll!

......

Ja de där var ju synd... Hif gjorde vad dom skulle och vände 0-1 underläge och vann övertygande med 3-1 tillslut. Gais fick "bara" 0 - 0 mot Ifk. Om man tittar åt oddset så var det väl en skräll, men hade man haft lite flyt så hade Gais fått in något slumpmål och vipps så hade de tagit hem vinsten och de hade varit en större skräll! Men det måste ses som positivt för Gais som nu har 5 matcher utan förlust! Värt att notera är att av de 5 matcherna är det 4 oavgjorda.

Nya tag!

Inatt lägger jag ett spel på Philadelphia i borta matchen mot boston. Flyers måste vinna denna för att inte åka ut ur slutspelet och med viktiga spelaren Gagne tillbaka kan han nog hjälpa laget till seger även i denna match, han avgjorde senast i förlängning. Statistiken är det som talar emot Flyers då de inte har vunnit en slutspelsmatch i Boston sedan 1976. Men inatt kommer den så viktiga vinsten! Jag spelar Philadelphia till 2.80 hos ladbrokes.

4 - 2 Flyers?



Dagens spel!

Ikväll tittar alla fall jag åt de 3 matcher i allsvenskan som spelas. Gais - Göteborg, Gefle - Helsingborg och tillslut BP - Kalmar FF på Grimstas konstgräs.

Det som lockar mig i de här tre matcherna är det höga oddset på Gais, 4.05 på unibet! Gais är inte att underskatta i årets allsvenska men har en tendens att spela ganska ojämt. Gais har 4 matcher i rad där dom tagit poäng. 1 vinst 3 oavgjorda. För två omgånger sedan spelade man 0-0 mot helsingborg på ullevi och följde upp det med 1-1 mot DIF på stadion! Så vill man chansa lite så spelar man på Gais, definitiv skrällchans! Det är också ett högt odds på ett x resultat i den matchen, 3.45, även de hos unibet.

Som sagt så är det svåra matcher ikväll där det kan gå lite hur som helst! Bara för att Helsingborg är obesegrade hittills betyder inte det att deras seger är självklar. Men 2.0 hos unibet på HIF seger är ändå spelbart!

BP - Kalmar är öppen även den. BP har fått upp lite fart men åkte på en tung 4-1 förlust senast mot åtvidaberg. Revansch suget? Även Kalmar har sakta men säkert börjat att hitta formen och har 4 matcher utan förlust, 2 vinster och 2 lika resultat.

Jag chans spelar på Gais och Hif ikväll. Spelar det som en dubbel till fina oddset 8.10 hos unibet!

Men som sagt, riktigt svårtippat (som vanligt) i kvällens allsvenska matcher!

Hallåå!

På den här bloggen kommer jag att lägga upp mina bästa speltips till er, oftast på fotboll och hockey. Vi snackar alltså odds, odds, och mera odds!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0