Horrible

Inte sättet jag hade velat sluta det här på men vissa saker ligger utanför ens kontroll. Allt sket sig med andra ord ikväll och det får väll vara lite symboliskt för hela den här bloggen. Gett några bra tips och några mindre bra men nu får det räcka. Lycka till med framtida betting och här kommer sista statistik-uppdateringen!

Petters lagda spel
Vunna: 57
Förlorade: 43

Sista 3 spelen!

Ja så var det dags. Sista 3 spelen för att komma upp i jämna och ändå ganska imponerande 100 lagda. Here. We. Go!

Örebro-Brommapojkarna: 1 & 1a med hcp 0-1
Örebro kan vid seger säkra tredjeplatsen och det tillsammans med att man har både hemmaplansfördel och ett klart bättre lag än BP gör att jag tror starkt på Nordin Gerzic och gänget. BP kommer dock inte sakna motivation heller då man vid förlust här med ganska stor sannolikhet får nöja sig med spel i Superettan nästa år. På Behrn Arena får man dock svårt att plocka poäng mot ett Örebro som har 4 raka hemmasegrar! Totalt den här säsongen har man vunnit 11 av 13 matcher (!) på hemmaplan och bland dom som fått åka hem poänglösa kan man hitta bland annat Elfsborg och serieledarna Helsingborg. Det här tar Örebro och jag lirar 1an till 1,48 hos Bwin och att Örebro vinner med minst två mål till 2,50 hos samma bolag.

Halmstad-AIK: 1
Två lag som är i desperat behov av en seger. Två lag som inte vill se sig själva i Superettan nästa säsong. Ett lag med Joe Sise och hemmaplan. Ett lag med Bangura, inre strider och besvikelse över att vinna ligan förra året och tvungna att kämpa för kontraktet det här året. En segrare, och det är...Halmstad. Halmstad är inte så dåliga som placeringen antyder, iallafall inte på hemmaplan. "En tabell ljuger aldrig" säger ni kanske men hade det inte varit för Halmstads usla bortaspel så hade dom nog legat bättre till. 7 vinster, 2 kryss och 4 förluster hittills på hemmaplan. AIK:s bortastatistik är inte lika munter, 2 vinster, 2 kryss och hela 9 förluster! Jag tror på en krampaktig tillställning med fult spel där Halmstad ändå lyckas vinna, magkänslan säger 2-0 men man vet aldrig med gnaget, 2-1 är inte heller omöjligt så hcpn ratas även fast den finns till väldigt trevliga 5,25 hos Bwin...Raka 1an liras dock till 2,45 vilket måste ses som ett guldodds och ett fint sätt att avrunda min tid här som "spelexpert".

Bra kväll

2 av 2 satt, då varken berbatov eller hernandez fick spela mot bursaspor vilket gjorde att dom två spelen anullerades. Samuel Eto'o däremot gjorde två mål vilket drygade ut spelkassan lite till och nu är det bara 3 spel kvar tills 100 lagda på bloggen! Sen räcker det haha.

Champions League...

Så var de dags igen, CL och massa underhållande fotboll! Inga lir under 2,00 idag då jag väljer att fokuserar jag på målgörare för att göra det lite mer spännande:

Inter-Tottenham: Samuel Eto'o gör mål & Eto'o gör minst 2 mål
Eto'o eller hur fan han nu stavas är glödhet och att han gör mål ikväll känns rätt troligt, det liras till 2,20 hos Unibet. Testar också att han lyckas näta minst två gånger, till 8,00 gånger degen hos Betsson!

Manchester United-Bursaspor: Dimitar Berbatov gör mål & Javier Hernandez gör mål
Klasskillnad och det här ska United ta lätt, jag testar två målgörare och det är Dimitar Berbatov till 2,00 och Javier Hernandez till 2,20, båda hos Betsson.

Sweet

Satte alla 4 liren igår, skönt. 5 kvar alltså innan det e 100 jämnt och då får ni en sista statistik-uppdatering!

CL

Champions League i kväll och det gör att jag kan avverka några till av dom där nu 9 liren som e kvar...Dortmund satt ju fint så varför inte? Kanske blir det en comeback i framtiden men känns inte troligt då typ ingen läser så finns ingen riktig mening med det hela. Men men nu ska iallafall dom 9 sista spelen gå in också och fortsätter ikväll!

Bayern München-CFR Cluj: Över 2,5 mål & Mario Gomez gör mål
Tyska fotbollsjätten mot lilla rumänska Cluj. Känns som att det blir en lätt seger för Bayern men eftersom oddset på raka 1an (1,25) e alldeles för lågt och München har underpresterat i ligan samt har en riktigt lång skadelista ratas hcp:n också, istället lirar jag på minst 3 mål till 1,55 hos Unibet. Mario Gomez gjorde ett hattrick i senaste bundesliga-matchen och med det självförtroendet han lär ha känns ett nytt mål från honom inte alls omöjligt. Mario Gomez gör mål testas till 1,95 hos Unibet.

Real Madrid-Milan: 1 & Cristiano Ronaldo gör mål
Lite av en Holland-Sverige känsla här... Ungefär samma odds och Ibra är med, den här gången tillsammans med storstjärnor som Pato och Ronaldinho och folk börjar prata om skrällchans. Men, som det blev för Sverige, så tror många på skräll så brukar favoriterna visa varför dom var favoriter från början och med Casillas, Ronaldo, Higuain, Özil, Di Maria, Ramos, Xabi Alonso osv osv plus Mourinho som tränare ska Real Madrid vinna. Mourinho vet hur man tar udden av ett offensivt starkt lag (minns ni Inter-Barcelona?) så Zlatan får nog inte mycket att hugga på ikväll. 1an liras till 1,53 hos Bet365. Cristiano Ronaldo är i grym form och varför inte testa ett målspel även här? Ronaldo gör mål till 2,10 hos Betsson.

Orkar inte

Haha ne jag orkar inte skriva längre, tar bara tid och ingen läser så whatever sista 10 liren så att de blir 100 jämnt, perfekt. Hare bra, tja.

Köln-Borussia Dortmund: 2
Borussia ångar på i bundesliga och har vunnit 6 av sina 7 senaste matcher, man e inne i en riktigt bra trend och kommer fortsätta den här ikväll mot ett formsvagt Köln. 2an liras till 1,80 hos Unibet.

Deutschland über alles

Nja ingen succe för trippeln direkt, sveriges u21 lag och även brasilien svek. Så kan det gå men laddar om och här kommer några lir inför kvällen:

Kazakhstan-Tyskland: 2a med hcp 2-0 & Miroslav Klose gör mål & över 3,5 mål & det blir 5 eller fler mål & bortalaget gör mål i båda halvlekarna
Ordentlig klasskillnad här och känns egentligen onödigt att argumentera för dom här spelen.Tyskland kommer köra över Kazakhstan och vinner den här matchen komfortabelt med stor marginal. Att Tyskland vinner med minst tre mål liras till 1,85 hos Unibet. Miroslav Klose brukar prestera i Landslaget och att han gör mål spelas till 1,65 hos Unibet. Minst 4 mål liras till 1,80 hos Unibet och minst 5 mål liras till 3,40 (riktigt värt) hos Bwin, viktigt här att göra skillnad på över 4,5 mål och 5 mål eller fler, båda finns hos Bwin och betyder samma sak men 5 mål eller fler ligger till ett högre odds av någon anledning. Att Tyskland gör mål i båda halvlekarna känns också väldigt troligt och det liras till 1,53 hos Unibet.

Dagens trippel!

Dom här förslagen går att lira som singlar men jag föreslår en trippel!

Tyskland U21-Ukraina U21: över 2,5 mål
Tyskland som fotbollsnation är alltid att räkna med och under senare åren har man satsat ännu mer på unga talanger vilket har lett till ett väldigt starkt U21-lag. I U21-EM (den största tävlingen för unga fotbollstalanger) år 2009 så dominerade man och tog hem turneringen efter att ha besegrat England i finalen med 4-1! Det brukar bli många mål när tyskarna lirar och för att pusha på överspelet lite extra så senaste gången dom här lagen möttes slutade det 4-0 till Tyskland. Över 2,5 mål liras till 1,72 hos Unibet.

Brasilien-Ukraina: över 2,5 mål
Brasilien spelar samba-fotboll nu igen efter att man kickat Dunga och tillsatt Mano Mezes som tränare. Senast blev det 3-0 mot Iran och Brasilien gör minst 2-3 mål ikväll också samtidigt som Ukraina med Shevchenko i spetsen inte heller är ofarliga framåt och kan mycket väl peta in ett mål dom med. Överspelet känns sunt och testas till 1,80 hos Unibet.

Sverige U21-Schweiz U21: över 2,5 mål
Schweiz vann första mötet med 4-1 vilket betyder en enda sak om Sverige vill vara med i U21 EM 2011. Full. Fart. Framåt. Räkna med ett Sverige som spelar mer offensivt och aggressivt än en Mike Tyson på amfetamin! Schweiz har visat att dom kan producera framåt och även om dom inte lär spela speciellt offensivt så kommer kontringsmöjligheter uppstå och dom kommer nog utnyttja chansen minst en gång ikväll. En målrik match är med stor sannolikhet att vänta och över 2,5 mål liras till 1,75 hos Unibet.

En trippel med ovanstående förslag ger 5,42 gånger degen hos Unibet och det rekommenderas starkt ikväll!

Porto svek

Men resten satt! 4 av 6 lir gick in, Gif Sundsvall körde totalt över Öster med 5-0 och både Landskrona och Brage fick nätkänning.

FC Porto

Vitoria Guimaraes-FC Porto: 2 & 2a med hcp 1-0
Porto har startat säsongen starkt som vanligt, 6 vinster på 6 matcher. Man har också vunnit sina senaste 11 matcher och visar otrolig form. FC Porto har dessutom ett riktigt bra facit mot Vitoria, 11 vinster på 14 senaste mötena! Raka 2an liras till 1,55 hos Unibet. Tror dessutom att dom vinner stort, minst med 2 mål och hcp:n liras till 2,35 hos Bwin.

Comeback!...Igen

Bloggen har uppdaterats väldigt dåligt senaste tiden men ska försöka dra igång de igen. Kommer vara rätt klent utbud närmaste dagarna dock om man inte ser till dom lägre divisionerna eftersom det är EM-kvalmatcher på gång! Kvällens utbud:

GIF Sundsvall-Öster: 1a & hemmalaget gör mål i båda halvlekarna & över 3,5 mål
Sundsvall ligger på allsvensk kvalplats och om dom vill ligga kvar där samtidigt som man knappar in på topp två som innebär direktkvalificering måste man nästan vinna ikväll. Efter den här omgången är det bara två omgångar kvar och Giffarna spelar sista matchen borta mot serieledarna Norrköping! Motivation lär dock inte heller saknas i bortalaget Öster ikväll som ligger på negativ kvalplats ner till division 1 och vill undvika direktnedflyttning. Tror dock att topp vinner mot botten idag och lirar 1an till 1,45 hos Unibet. Giffarna är också i grym målform och jag tror dom gör mål i båda halvlekarna, det liras till 2,05 gånger insatsen hos Unibet. Farliga framåt är dom Sundsvall, dock är det också svängdörrar bakåt och dom kommer från två raka 3-3 matcher! Öster har börjat göra mål dom med (2-0 mot Väsby och innan dess 3-2 mot Ängelholm) men har också problem med defensiven. Allt talar för många mål i matchen och över 3,5 mål (minst 4) spelas till 2,35 hos Bwin.

Brage-Landskrona: Båda lagen gör mål
Ena laget kämpar för att undvika kval ner till Div 1. Andra kämpar för kval upp till Allsvenskan. Två skilda världar men Brage är hemmastarkt och bör inte underskattas, dom petar troligtvis in minst ett mål även om jag tror Landskrona vinner. Unviker dock 1X2 alternativen och lirar på att båda lagen gör mål till 1,53 hos Bwin.

RSS 2.0