Fortsättning

Sådär var tvungen att få iväg City spelet lite innan matchen började, annars vore det ju värdelöst. Fortsätter här:

Arsenal-West bromwich: 1a i halvtid & Arsenal vinner båda halvlekarna
Arsenal har börjat säsongen bra och även om man som alltid är något skadedrabbat så ska det här bli en relativt enkel match för The Gunners. West Brom har spelat okej men det är framförallt på hemmaplan man kommer plocka poäng och det blir svårt att rubba Arsenal på Emirates Stadium. Arsenal kopplar greppet om den här matchen redan i första halvlek och jag lirar 1a i halvtid till 1,53 hos Bwin. Testar också att Arsenal vinner båda halvlekarna (endast mål i respektive halvlek räknas) till 2,50 gånger insatsen hos Bwin.

Bayern München-Mainz 05: 2a med hcp 0-2 & 2a DnB (Draw no Bet)
Bayern München har börjat säsongen trevande med 2 vinster, 2 kryss och 1 förlust och ligger på en 8onde plats. Mainz däremot har chockat många och leder ligan efter 5 raka vinster! Bayern ska gälla som favoriter här men när dom tvingas spela utan skadade Robben och Ribery finns klar chans för skräll och 2a med hcp 0-2 till 1,50 hos Bwin är något av ett överodds och det liras absolut! (Det betyder att Mainz kan vinna, spela kryss eller tillomed förlora med 1 mål och spelet går ändå in!). Lirar också en chansning med 2a DnB (pengarna tillbaks vid lika) till finfina 5,15 hos Unibet.

Levante-Real Madrid: 2a med hcp 1-0
Real Madrid under Mourinhos styre är ett helt nytt Real och har en bättre chans än förra året att vinna ligan! Med värvningar som Özil, Khedira och Di Maria under sommaren ser "Los Blancos" starkare ut än någonsin. Real har också vunnit senaste 3 mötena mot nykomlingen Levante med 2-0, 4-1 och 2-0. Levante räcker inte till ikväll och jag lirar på att Real Madrid vinner med minst två mål till 1,78 hos Unibet.

Atletic Bilbao-Barcelona: 1X
Skrällchans! Barcelona utan Messi imponerade inte senast hemma mot Sporting Gijon och Bilbao borta är aldrig en lätt match. Chanslir på 1X till 2,30 gånger insatsen hos Unibet!

Tipslördag

Finns nästan föör många matcher idag! Men jag ska försöka guida er till storkovan, här kommer dagens speltips:

Manchester City-Chelsea: Båda lagen gör mål & Carlos Tevez gör mål
Högintressant match där ett City som flera innan säsongen trodde skulle utmana om titeln men som inte har presterat, ställs mot ett Chelsea som har krossat allt motstånd hittils och har 5 raka segrar samt +20 i målskillnad! Det bör dock nämnas att Chelsea har mött motståndare av den något sämre karaktären. Manchester City tokvärvade i sommras men verkar inte få spelet att stämma hittills, dock är man som starkast på hemmaplan och jag tror att det finns viss chans för "skräll" idag och hemmavinst men...Bloggen avstår även om det privat nog läggs en slant på det. Istället har jag hittat ett väldigt bra spel nämligen att båda lagen gör mål! Med anfallare som Drogba, Malouda, Tevez och Yaya Toure på plan ska nog både City och Chelsea lyckas peta in minst ett mål var. Båda lagen gör mål spelas till 1,70 hos Unibet. Carlos Tevez är ofta riktigt farlig framför målet och jag lirar på att han gör mål till 2,80 även det hos Unibet.

FC St.Pauli-Borussia Dortmund: 2 & 2a med hcp 1-0
Nykomlingen St.Pauli har inlett säsongen helt okej med 2 vinster, 1 kryss och 2 förluster. Dortmund däremot förlorade visserligen i premiären mot Leverkusen men har sen dess radat upp 4 raka segrar, senast blev det 5-0 hemma mot Kaiserslauten. Borussia Dortmund har vunnit 9 av sina 10 senaste matcher! Man har även ett bra facit mot St.Pauli, av 5 matcher mellan lagen har det blivit fyra Borussia-vinster och ett kryss. Dortmunds fina trend håller i sig i eftermiddag och jag lirar 2an till 1,90 hos Bwin. Tror också på stor vinst och spelar på att dom vinner med minst två mål till 3,30 hos Bwin.

Rovers!

Shamrock visade åter igen varför dom leder ligan och att förlusten senast bara var en tillfällig svacka, genom att köra över Galway med 3-0! Siena vann men dock bara med 1-0 och Leicester...Ja vad ska man säga. Laget vek ner sig totalt efter 0-1 och var efter det aldrig nära att komma tillbaks, speciellt inte efter att man drog på sig ett rött kort redan i första halvlek. Verkar bli en tung säsong för Leicester-fans men skönt för Portsmouth som äntligen fick det att stämma. Imorgon är det lördag vilket såklart betyder massa matcher i alla ligor, härligt! Borussia Dortmund kan jag säga redan nu är klart spelvärda, går in på det mer imorn. 2 av 4 ikväll alltså, helt okej men bloggen siktar såklart på 100%, så bättring är att väntas!

Tillbaks efter formsvacka

Bloggen gör comeback och nu e de nya tag som gäller! Fredag är inte direkt en fotbollsdag men några intressanta matcher finns det ändå:

Shamrock Rovers-Galway United: 1a med hcp 0-1
Senast jag tog rygg på Shamrock skrällde Dundalk och totalkrossade The Rovers med 5-1 men jag tror inte att något liknande händer idag. Varför inte? Shamrock mötte Galway för exakt en vecka sen i Irländska cupen och besegrade då bortalaget med förnedrande 6-0! Gästerna försöker nog se till att det blir mer blygsamma siffror idag men att Shamrock lyckas vinna med minst två mål känns ändå klart spelvärt till 1,73 hos Bwin.

Piacenza-Siena: 2 & 2a med hcp 1-0
Siena fick respass från Serie A förra säsongen men verkar kunna göra sessionen i Serie B kort. Laget leder serien på 11 poäng efter 5 omgångar, Piacenza har endast fått en poäng hittills. Siena gör processen kort med Piancenza och när tvåan finns till 2,10 hos Unibet är det bara att tacka och ta emot. Tror också på stor vinst och lirar 2an med handicap 1-0 (Siena måste vinna med minst två mål) till 4,50 hos Unibet.

Portsmouth-Leicester: 2
Krislaget Portsmouth degraderades efter förra säsongen ner till engelska The Championship. Här har säsongen startat riktigt uselt för den ekonomiskt tyngda klubben och i och med att majoriteten av klasspelarna (om dom nu hade sådana) har sålts till andra lag ser det inte ljust ut. Efter 7 matcher har man endast 2 poäng och en målskillnad på 2-11! Leicester var med och kämpade om uppflyttning förra säsongen men räckte då inte till. Den här säsongen har man inte än visat vad man går för och jag tror vändningen kommer ikväll! 2an testas till 2,60 hos Unibet.

Sirius håller formen och målsnålt i Göteborgs-derbyt

IK Sirius-Valsta Syrianska: 1
Sirius är i riktigt bra form, obesegrat senaste åtta matcherna och vunnit 5 av dom 6 senaste (kryss mot serieledarna HTFF senast). Valsta Syrianska är i stort sett ute ur kampen om en plats i Superettan, det är däremot inte Sirius som vid vinst ikväll går upp i serieledning! 1an liras till 1,70 hos Unibet.

IFK Göteborg-GAIS: Under 2,5 mål
Göteborgs-derby och två riktigt formsvaga lag ställs mot varandra. Framförallt offensiven har man haft problem med då Göteborg endast har sex (!) avslut på mål på de tre senaste matcherna medan GAIS också har stora problem sen Wanderson lämnade och har bara gjort två mål på tre matcher. Traditionellt sett är det här mötet en målsnål tillställning, 7 av dom 10 senaste matcherna har slutat med under tre mål. Under 2,5 mål (högst 2) liras till 1,83 hos Bwin.

Dundalk FC-Shamrock Rovers: 2
Bloggen har tidigare tagit rygg på Shamrock och det finns ännu större anledning att göra det ikväll. Shamrock behöll ledningen i Irländska ligan efter toppmötet borta mot St Patricks, som man vann med 3-1 och Shamrock har nu 5 raka vinster! 2an liras till 1,67 hos Bwin.

Stoke-Aston Villa: 1a DnB
Stoke har trots att man spelat bra förlorat senaste tre matcherna, men i matchen borta mot Chelsea och innan dess hemma mot Tottenham såg det riktigt bra ut. Fortsatt kaos i Villa och flera frågetecken kring bland annat Stephen Irelands medverkan ikväll. Stoke har förstärkt bra över sommaren, bland annat med islänningen Eidar Gudjohnsen och är oftas bäst hemma, liten fördel Stoke och jag lirar 1a DnB (pengarna tillbaks vid kryss) till 1,72 hos Bwin.

Kryss

Är precis vad det blev i matchen mellan Örgryte och Sundsvall, 0-0 i halvtid och 0-0 efter fulltid så båda spelen satt, alltid trevligt!

Krysslaget Örgryte kryssar igen

Örgryte-GIF Sundsvall: X & kryss i halvtid samt efter fulltid (X/X)
Örgryte kan vara stolt över en sak den här säsongen. Man har bara förlorat 3 matcher! En sak man nog är mindre stolt över är lagets oförmåga att vinna matcher, 14 kryss på 24 matcher. Giffarna vet att kryss i den här matchen gör att man kan räkna bort Örgryte från kampen om tredjeplatsen. Örgryte är inte i bra form då man senaste hemmamatcher förlorade med 1-2 mot Falkenberg och följde upp det med 1-1 borta mot Ängelholm. Tror att Örgryte är mer taggade men Sundsvall kommer se till att hålla tätt i defensiven, därför lirar jag kryss i matchen till 3,55 hos Unibet. Tror också att första halvlek blir trevande då inget av lagen vill gå bort sig och lirar därför kryss i halvtid samt efter fulltid (X/X) till 5,75 även det hos Unibet.

EM kval (igen)

Härligt med EM-kval! Några intressanta spel för kvällen:

Sverige-San Marino: Zlatan gör minst två mål
Kvällens match handlar bara om två saker. Tre lätta poäng och att Zlatan ska showa för sin hemstad. Tror han fixar minst två mål ikväll och det liras till 3,00 gånger pengarna hos Unibet.

Tjeckien-Lichtenstein: 1a med hcp 0-1
Tjeckien har tappat lite sen sin storhetstid, bland annat jätten Jan Koller som nickade in varje inlägg som kom nära honom. Men Lichtenstein är man ändå klart bättre än och att Tjeckien vinner med minst 2 mål liras till 1,82 hos Betsson.

Bosnien Hercegovina-Frankrike: 1
Mörkret fortsätter för Frankrike efter att man senast förlorat mot Vitryssland på hemmaplan. Uppryckningen kommer, men inte ikväll då man möter ett riktigt starkt Bosnien med spelare som Pjanic och Dzeko som kommer lyftas av hemmapubliken och fixa 3 poäng ikväll! 1an spelas till 2,70 hos Unibet.

Holland-Finland: 1a med hcp 0-2
Holland är flera klasser bättre än Finland som senast förlorade hemma mot Moldavien med 2-0. När "The Flying Dutchmen" dessutom har hemmaplan finns det inget annat än storseger. Att Holland vinner med minst tre mål ger 2,10 gånger pengarna hos Bwin och det testas ikväll.

Jaja

Gårdagens lycka följdes upp av en inte riktigt lika bra tips-dag, Tyskland u20 vann men det gjorde även deras u19 lag och Sirius och Piteå kryssade. Det ger den här statistiken:

Petters lagda spel: 50
Antal vunna: 30
Antal förlorade: 20

När dom stora ligorna tystnar

Ja, då finns det bara en sak att göra. Leta efter guldkorn i division 1 och 2! Dagens tips kan kombineras till riktigt trevliga tripplar/dubblar eller bara liras som singlar, lägsta oddset ligger på 2,05 gånger insatsen!

Hammarby TFF-IK Sirius: 2
Division 1 Norra. Serietvåan tar emot serietrean och jag tror på bortavinst i kväll. HTFF har 3 vinster, 2 kryss och 1 förlust på senaste 6 matcherna, vilket inte alls är dåligt men Sirius har 5 vinster och 1 kryss (krysset var borta mot serieledarna Västerås). Väldigt intressant med HTFF är att dom verkar prestera mycket bättre på bortaplan än hemma då man är obesegrat den här säsongen efter 7 vinster och 2 kryss. Hemma har det inte sett lika bra ut med 4 vinster, 1 kryss och 4 förluster. Sirius tar chansen och går om HTFF i tabellen, 2an liras till 2,60 hos Bwin.

Piteå IF-IFK Luleå: 1
Division 2 Norrland. Två väldigt jämna lag och jag kan rada upp statistik som talar för båda hållen, det här är trots allt Division 2 där alla slår alla men jag tror att hemmaplansfördelen samt traditionen håller i sig. Piteå har vunnit senaste 3 mötena mellan lagen med 3-2, 4-1 och 4-0. Värt att notera: Vinnaren i den här matchen tar sig upp till förstaplatsen, så förvänta er två riktigt taggade lag! 1an testas till 2,25 gånger insatsen hos Bwin.

Tyskland U19-Danmark U19: X2
Tyskland är alldeles för stora favoriter i det här mötet till 1,45 och en dansk skräll är inte helt omöjlig. Med spelare som Christian Eriksen (VM 2010s yngsta spelare) i laget har Danmark definitivt chans till minst kryss och när X2an finns till 2,60 hos Bwin är det bara att tacka och ta emot! För er som tror på riktig skräll ger dansk seger hela 6,75 gånger pengarna hos Unibet.

Schweiz U20-Tyskland U20: 2
Tyskland har ett bra ungdomslag vilket vi fick se i somras i VM och även om jag tror på Dansk skräll i mötet ovan tror jag att Tysklands U20 lag fixar det här! På fem möten lagen emellan har Tyskland vunnit tre, kryssat en och förlorat en så liten fördel Tyskland trots allt. Tyskland U20 krossade senast Italien U20 med 4-0. Tvåan testas till 2,05 hos Unibet.

Härligt!

Alla spel på Syrianska satt, 3-0 slutade matchen (1-0 i halvtid) och de e synd att jag inte hittade nåt spel på att Peter Ijeh skulle göra mål, som jag nämnde, för han gjorde 3-0 målet. Syrianska e nu uppe på en andraplats medan Öster får finna sig i att fortfarande kämpa i botten.

Superettan

Sverige vann med två mål och Tyskland vann, målskyttet hade jag dock fel om då Toivonen och Zlatan inte fick nätkänning utan Pontus Wernblom x2 fixade en bra start på kvalet! Idag spelar Syrianska sin hängmatch mot Öster som blev avbruten för en månad sen när den skulle spelats och jag har hittat några intressanta spel:

Syrianska-Öster: 1 & 1a med hcp 0-1 & 1a med hcp 0-2 & Syrianska leder i halvtid & Syrianska leder i halvtid och efter fulltid
Ja som ni ser tror jag stenhårt på Syrianska i eftermiddag. Det finns många anledningar till det; Syrianska har 11 raka utan förlust varav 6 har slutat i vinst, Öster har fem raka förluster. Syrianska har chans att komma upp på andraplats som ger direktuppflyttning till allsvenskan om dom vinner, Öster behöver ett mirakel om dom ska slippa kvala för att STANNA i superettan. Syrianska kommer till spel utan större skador och med en Peter Ijeh i storform (tänkte lägga på att han gör mål men kan inte hitta något sånt spel), Öster har både Elmin Nurkic och Daniel Petersson (båda ordinarie ytterbackarna) avstängda och Jabu Mahlangu, Enes Smajlovic, Björn Åkesson och Matte Blomqvist-Zampi är skadade. Dock får man tillbaka Månz Karlsson från avstängning men Öster kommer åka hem poänglöst från Södertälje.
1an liras till 1,42 hos Nordicbet. Tror också att dom vinner stort så testar att dom vinner med minst två mål till 2,20 hos Bwin och att dom vinner med minst 3 (!) mål till hela 3,00 gånger insatsen hos Nordicbet. Tror också att det bli full fart framåt redan från början och spelar därför på att Syrianska leder i halvtid till 1,91 hos Bwin och att Syrianska leder i halvtid och efter fulltid (1/1) till 2,25 även det hos Bwin, som oftast har rätt höga odds.

EM-Kval!!

Härligt med lite matcher va? Har sett otroligt tunt ut senaste dagarna! Dagens tips kommer här:
Sverige-Ungern: 1a med hcp 0-1 & Zlatan gör fler mål än Elmander & Ola Toivonen gör mål
Ett nytänt Sverige med Erik Hamrén bakom rodret som ser ut som ett helt nytt landslag, stor offensiv lust och har en ny spelstil. Ett Sverige som har ett väldigt bra facit mot Ungern (7-1-2) och jag tror det blir vinst även ikväll. Eftersom oddsen på raka ettan (runt 1,43) inte känns lockande drar jag till med att Sverige vinner med minst två mål till 2,12 gånger pengarna hos Unibet. Sen ser Zlatan rätt het ut och känns inte omöjligt att han petar in iallafall ett mål, medan Johan Elmander generellt sett under senaste åren har varit ganska värdelös när det gäller målproduktion i landslaget. Att Zlatan gör fler mål än Elmander testas till oddset 3,05 hos Unibet. Ola Toivonen är på gång i PSV och jag lirar på att han gör mål till 2,70 gånger insatsen hos Betsson.

Belgien-Tyskland: 2
Jag tror dom flesta blev imponerade av det nya och unga Tyskland vi fick se i VM. Jag förväntar mig stordåd av Tyskland i EM och tror att dom kör på för fullt från start. Med spelare som Özil, Podolski, Klose, Müller etc så fixar Tyskland 3 poäng ikväll. 2an liras till 1,67 hos Unibet.

Assyriska!

Ängelholm-Assyriska: 2a DnB & bortalaget gör mål i båda halvlekarna
Ängelholm är starka hemma och ska inte underskattas men bör inte gälla som favoriter vilket spelbolagen håller dom som. Assyriska är mer på gång och jag tror att dom tar det här! 2a med DnB (pengarna tillbaka vid kryss) liras till läckra 2,13 hos Unibet. Känns som ett tidigt mål inte heller är helt omöjligt från södertäljelaget och jag testar bortalaget att göra mål i båda halvlekarna till skyhöga 4,30 gånger insatsen, även det hos Unibet.

RSS 2.0