PL

Det är lördag och det betyder samma sak runt om i världen. Fotboll, fotboll och mera fotboll. Nu när alla ligor dragit igång finns det stort spelutbud varje helg och vi ska försöka guida er till några av dom bästa spelen!

Tottenham-Wigan: 1a med hcp 0-1
Spurs är i bra form och på White Hart Lane visade dom senast mot Young Boys att dom har stor potential. Jag tänker iallafall inte underskatta dom som jag gjorde då och med tanke på hur usla Wigan just nu är (0-10 i målskillnad på två matcher) så känns det som Tottenham kan vinna stort i eftermiddag. 1a med hcp 0-1 (Tottenham vinner med minst två mål) liras till 1,70 hos Betsson.

Chelsea-Stoke: 1a med asian handicap 0-2 & Drogba gör minst två mål
Chelsea har vunnit båda dom två första matcherna med 6-0 och även om Stoke är lite bättre än West B och Wigan så är Chelsea flera nummer för stort för dom, speciellt på bortaplan. 1a med asian hcp 0-2 (Chelsea måste vinna med minst 3 mål, insatsen tillbaka om dom vinner med 2 mål) liras till finfina oddset 2,00 gånger pengarna hos Betsson. Didier Drogba verkar ha kvar målformen från förra säsongen och eftersom oddset på att han gör ett mål (1,53) är alldeles för lågt så testar jag att Drogba gör minst två mål till 4,00 gånger insatsen hos Unibet. För er som tror på ett hattrick ger det 15,00 gånger pengarna, även det hos Unibet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0