Hallenius nätar och MFF håller trenden

Ja igår gick det ju sådär :P Elfsborg kryssade och om jag ska vara ärlig så ska dom nog vara väldigt glada över att lyckas få med sig poäng från den matchen. Manchester united ledde med 2-1 i 85e minuten när dom får en straff, Nani lägger upp bollen på straffpunkten (konstigt val av skytt btw) och...Missar! Några minuter senare kvitterar fulham och matchen slutar oavgjord.
Men Newcastle! Där har vi gårdagens bästa tips till 2,65! Men inte fan trodde jag att dom skulle vinna med 6-0 haha :) (För övrigt fjärde PL matchen på 2 omgångar som slutar 6-0).

Idag blir det svenska matcher och en ganska säker irländsk! Jag har hittat några intressanta spel för kvällen:
Halmstad-Malmö FF: 2
Malmö jagar serieledaren Helsingborg och varje match är viktig om man ska vinna SM-guld. HBK ligger på kvalplats och har bara fått 1 poäng på de 3 senaste matcherna, det var mot Åtvidaberg senast. Matchen innan det förlorade man på hemmaplan mot Elfsborg (1-3) trots en man mer i hela andra halvlek. Malmö har en del sjukdomar och avstängningar i truppen men här ska grundpotential och spelarskicklighet avgöra, 2an spelas till 2,05 hos Unibet.

Örebro-AIK: 1
Örebro får tillbaks Nordin Gerzic från avstänging och man har sett ruskigt starka ut på hemmaplan den här säsongen. Innan förlusten mot Malmö för två omgångar sen hade ÖSK 5 hemmasegrar i rad och en målskillnad på 11-0! AIK har troligtvis en hel del annat att tänka på, framför allt returen mot Levski i Europa League. 1an liras till 1,75 hos Unibet.

Öster-Hammarby: Linus Hallenius gör mål
Hallenius förtjänar något bättre än superettan och Bajen har antagligen inte kvar honom nästa säsong men än så länge fortsätter han att ösa in mål för de grönvita. Att Hallenius nätar ikväll känns rätt troligt och testas till fina oddset 2,85 hos Unibet, skulle han lyckas göra minst två mål ger det 8 gånger pengarna hos samma bolag.