MFF tar över serieledningen och Assyriska plattar till Degerfors

Ja gårdagen gick sådär, Arsenal vann sin match så det var bra, Chelsea vann "bara" med 2-0 så det gav pengarna tillbaka, däremot förlorade Spurs och Drogba nätade bara en gång. Några intressanta spel för kvällen:

Malmö FF-Elfsborg: 1 & Hemmalaget vinner utan att släppa in ett mål
Malmö är i grym form och har vunnit 9 av 10 hemmamatcher den här säsongen, en har slutat oavgjord. Jimmy Durmaz och Guillermo Mollins saknas i MFF men i gengäld får man tillbaka Jeffrey Aubynn. I Elfsborg ser det värre ut, Ishizaki saknas fortfarande och det är frågetecken kring om Jesper Christiansen, Elfsborgs stjärnmålvakt, kan medverka ikväll. Elfsborg åkte nyligen ut ur Europa Leauge kvalet och när dom inte chans till guldet är motivationen kanske inte på topp heller. 1an liras till 1,90 hos Unibet. MFF har inte släppt in ett enda mål på dom 5 senaste matcherna och kan man sätta stopp på Denni Avdic så har man en bra chans att hålla nollan även ikväll. Hemmalaget vinner utan att släppa in ett mål liras till 3,25 hos Betsson.

Assyriska-Degerfors: 1
Assyriska har (som ungefär hälften av alla lag i Superettan) chans till kvalplatsen och man kommer kriga tills in i det sista för att inte låta den gå till det andra södertäljelaget, Syrianska. Degerfors inledde säsongen bra men har sen dom sålde Johan Bertilsson tappat styrka och är definitivt på nergång. 1an spelas till 1,60 hos Betsson.

Racing Santander-Barcelona: 2a med hcp 1-0
Klasskillnad i den här matchen och Barca kommer att satsa på att få en positiv start på säsongen. Zlatan borta och David Villa in, personligen tycker jag att det bara är positivt för laget. Barcelona vinner med minst två mål här och det liras till 1,60 hos Unibet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0