All in på Syrianska

Jag hade egentligen tänkt skriva om Hammarbys vinstchans ikväll men då Linus Hallenius inte kommer spela på grund av förhandlingarna om övergång till Genoa (verkar som Bajen tappar honom ännu tidigare än vad jag trodde) och HTFF-talangen Christer Gustafsson ersätter honom avstår bloggen från spel i den matchen. Men några lir inför kvällen ska det ändå bli!

Trollhättan-Syrianska: 2a & över 2,5 mål & 2a med handicap 1-0
Bottenlaget Trollhättan saknar viktiga mittfältsduon Per Eriksson och Tom Pettersson samt ordinarie målvakten Tobias Wennergren. In kommer andramålvakt Rikard Johansson som inte spelat en enda minut den här säsongen. Syrianska är i hög grad inblandat i toppstriden i Superettan och i deras ögon finns inget annat än 3 poäng ikväll. Med en Peter Ijeh i toppform kör Syrianska över ett skadedrabbat Trollhättan. 2an liras till 1,85 hos Bwin. Tror som sagt på stor vinst ikväll och testar därför över 2,5 mål (minst 3) i matchen till 1,75 och att Syrianska vinner med minst två mål till 3,40 även det hos Bwin.

Brage-Väsby: 1
Brage är starka på hemmaplan och mot ett riktigt bortasvagt Väsby blir det vinst ikväll. Väsby har förlorat 8, kryssat i 2 och endast vunnit 1 match på bortaplan den här säsongen! När man dessutom har tappat AIK spelaren Kevin Walker till Assyriska minskar Väsbys poängchans ännu mer och 1an liras till 1,70 hos Bwin.

Bologna-Inter: 2a & Diego Milito gör mål
Inter har vunnit senaste 6 matcherna mot Bologna och jag tror inte på ett trendbrott ikväll. I senaste mötet mellan lagen gjorde Diego Milito 1-0 i en match som slutade 3-1 och det är rätt stor chans att han hittar "the back of the net" även ikväll. 2an liras till 1,60 hos Betsson och att Diego Milito gör mål ger 2,25 gånger insatsen hos Unibet.

Atlético Madrid-Sporting Gijon: 1a & Diego Forlan gör mål
Atlético Madrid vann något oväntat Europeiska Supercup mötet mot Inter senast och verkar vara i bra form. Atlético har dessutom en riktigt bra trend mot just Sporting, av senaste 9 mötena har Atlético vunnit 8 och endast förlorat 1 match. 1an liras till 1,53 hos Betsson. Diego Forlan spelade riktigt bra i VM och fortsätter vara en viktig kugge i Atlético Madrids lagmaskin, därför testar jag att han gör mål ikväll till 1,92 hos Unibet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0