CL

Champions League i kväll och det gör att jag kan avverka några till av dom där nu 9 liren som e kvar...Dortmund satt ju fint så varför inte? Kanske blir det en comeback i framtiden men känns inte troligt då typ ingen läser så finns ingen riktig mening med det hela. Men men nu ska iallafall dom 9 sista spelen gå in också och fortsätter ikväll!

Bayern München-CFR Cluj: Över 2,5 mål & Mario Gomez gör mål
Tyska fotbollsjätten mot lilla rumänska Cluj. Känns som att det blir en lätt seger för Bayern men eftersom oddset på raka 1an (1,25) e alldeles för lågt och München har underpresterat i ligan samt har en riktigt lång skadelista ratas hcp:n också, istället lirar jag på minst 3 mål till 1,55 hos Unibet. Mario Gomez gjorde ett hattrick i senaste bundesliga-matchen och med det självförtroendet han lär ha känns ett nytt mål från honom inte alls omöjligt. Mario Gomez gör mål testas till 1,95 hos Unibet.

Real Madrid-Milan: 1 & Cristiano Ronaldo gör mål
Lite av en Holland-Sverige känsla här... Ungefär samma odds och Ibra är med, den här gången tillsammans med storstjärnor som Pato och Ronaldinho och folk börjar prata om skrällchans. Men, som det blev för Sverige, så tror många på skräll så brukar favoriterna visa varför dom var favoriter från början och med Casillas, Ronaldo, Higuain, Özil, Di Maria, Ramos, Xabi Alonso osv osv plus Mourinho som tränare ska Real Madrid vinna. Mourinho vet hur man tar udden av ett offensivt starkt lag (minns ni Inter-Barcelona?) så Zlatan får nog inte mycket att hugga på ikväll. 1an liras till 1,53 hos Bet365. Cristiano Ronaldo är i grym form och varför inte testa ett målspel även här? Ronaldo gör mål till 2,10 hos Betsson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0