Comeback!...Igen

Bloggen har uppdaterats väldigt dåligt senaste tiden men ska försöka dra igång de igen. Kommer vara rätt klent utbud närmaste dagarna dock om man inte ser till dom lägre divisionerna eftersom det är EM-kvalmatcher på gång! Kvällens utbud:

GIF Sundsvall-Öster: 1a & hemmalaget gör mål i båda halvlekarna & över 3,5 mål
Sundsvall ligger på allsvensk kvalplats och om dom vill ligga kvar där samtidigt som man knappar in på topp två som innebär direktkvalificering måste man nästan vinna ikväll. Efter den här omgången är det bara två omgångar kvar och Giffarna spelar sista matchen borta mot serieledarna Norrköping! Motivation lär dock inte heller saknas i bortalaget Öster ikväll som ligger på negativ kvalplats ner till division 1 och vill undvika direktnedflyttning. Tror dock att topp vinner mot botten idag och lirar 1an till 1,45 hos Unibet. Giffarna är också i grym målform och jag tror dom gör mål i båda halvlekarna, det liras till 2,05 gånger insatsen hos Unibet. Farliga framåt är dom Sundsvall, dock är det också svängdörrar bakåt och dom kommer från två raka 3-3 matcher! Öster har börjat göra mål dom med (2-0 mot Väsby och innan dess 3-2 mot Ängelholm) men har också problem med defensiven. Allt talar för många mål i matchen och över 3,5 mål (minst 4) spelas till 2,35 hos Bwin.

Brage-Landskrona: Båda lagen gör mål
Ena laget kämpar för att undvika kval ner till Div 1. Andra kämpar för kval upp till Allsvenskan. Två skilda världar men Brage är hemmastarkt och bör inte underskattas, dom petar troligtvis in minst ett mål även om jag tror Landskrona vinner. Unviker dock 1X2 alternativen och lirar på att båda lagen gör mål till 1,53 hos Bwin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0