Dagens trippel!

Dom här förslagen går att lira som singlar men jag föreslår en trippel!

Tyskland U21-Ukraina U21: över 2,5 mål
Tyskland som fotbollsnation är alltid att räkna med och under senare åren har man satsat ännu mer på unga talanger vilket har lett till ett väldigt starkt U21-lag. I U21-EM (den största tävlingen för unga fotbollstalanger) år 2009 så dominerade man och tog hem turneringen efter att ha besegrat England i finalen med 4-1! Det brukar bli många mål när tyskarna lirar och för att pusha på överspelet lite extra så senaste gången dom här lagen möttes slutade det 4-0 till Tyskland. Över 2,5 mål liras till 1,72 hos Unibet.

Brasilien-Ukraina: över 2,5 mål
Brasilien spelar samba-fotboll nu igen efter att man kickat Dunga och tillsatt Mano Mezes som tränare. Senast blev det 3-0 mot Iran och Brasilien gör minst 2-3 mål ikväll också samtidigt som Ukraina med Shevchenko i spetsen inte heller är ofarliga framåt och kan mycket väl peta in ett mål dom med. Överspelet känns sunt och testas till 1,80 hos Unibet.

Sverige U21-Schweiz U21: över 2,5 mål
Schweiz vann första mötet med 4-1 vilket betyder en enda sak om Sverige vill vara med i U21 EM 2011. Full. Fart. Framåt. Räkna med ett Sverige som spelar mer offensivt och aggressivt än en Mike Tyson på amfetamin! Schweiz har visat att dom kan producera framåt och även om dom inte lär spela speciellt offensivt så kommer kontringsmöjligheter uppstå och dom kommer nog utnyttja chansen minst en gång ikväll. En målrik match är med stor sannolikhet att vänta och över 2,5 mål liras till 1,75 hos Unibet.

En trippel med ovanstående förslag ger 5,42 gånger degen hos Unibet och det rekommenderas starkt ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0