Fortsättning

Sådär var tvungen att få iväg City spelet lite innan matchen började, annars vore det ju värdelöst. Fortsätter här:

Arsenal-West bromwich: 1a i halvtid & Arsenal vinner båda halvlekarna
Arsenal har börjat säsongen bra och även om man som alltid är något skadedrabbat så ska det här bli en relativt enkel match för The Gunners. West Brom har spelat okej men det är framförallt på hemmaplan man kommer plocka poäng och det blir svårt att rubba Arsenal på Emirates Stadium. Arsenal kopplar greppet om den här matchen redan i första halvlek och jag lirar 1a i halvtid till 1,53 hos Bwin. Testar också att Arsenal vinner båda halvlekarna (endast mål i respektive halvlek räknas) till 2,50 gånger insatsen hos Bwin.

Bayern München-Mainz 05: 2a med hcp 0-2 & 2a DnB (Draw no Bet)
Bayern München har börjat säsongen trevande med 2 vinster, 2 kryss och 1 förlust och ligger på en 8onde plats. Mainz däremot har chockat många och leder ligan efter 5 raka vinster! Bayern ska gälla som favoriter här men när dom tvingas spela utan skadade Robben och Ribery finns klar chans för skräll och 2a med hcp 0-2 till 1,50 hos Bwin är något av ett överodds och det liras absolut! (Det betyder att Mainz kan vinna, spela kryss eller tillomed förlora med 1 mål och spelet går ändå in!). Lirar också en chansning med 2a DnB (pengarna tillbaks vid lika) till finfina 5,15 hos Unibet.

Levante-Real Madrid: 2a med hcp 1-0
Real Madrid under Mourinhos styre är ett helt nytt Real och har en bättre chans än förra året att vinna ligan! Med värvningar som Özil, Khedira och Di Maria under sommaren ser "Los Blancos" starkare ut än någonsin. Real har också vunnit senaste 3 mötena mot nykomlingen Levante med 2-0, 4-1 och 2-0. Levante räcker inte till ikväll och jag lirar på att Real Madrid vinner med minst två mål till 1,78 hos Unibet.

Atletic Bilbao-Barcelona: 1X
Skrällchans! Barcelona utan Messi imponerade inte senast hemma mot Sporting Gijon och Bilbao borta är aldrig en lätt match. Chanslir på 1X till 2,30 gånger insatsen hos Unibet!

Kommentarer
Postat av: alfons

uppdatera nångång va fan! :P

2010-10-02 @ 01:12:29
Postat av: Petter

Haha ska göra det ;)

2010-10-04 @ 17:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0