När dom stora ligorna tystnar

Ja, då finns det bara en sak att göra. Leta efter guldkorn i division 1 och 2! Dagens tips kan kombineras till riktigt trevliga tripplar/dubblar eller bara liras som singlar, lägsta oddset ligger på 2,05 gånger insatsen!

Hammarby TFF-IK Sirius: 2
Division 1 Norra. Serietvåan tar emot serietrean och jag tror på bortavinst i kväll. HTFF har 3 vinster, 2 kryss och 1 förlust på senaste 6 matcherna, vilket inte alls är dåligt men Sirius har 5 vinster och 1 kryss (krysset var borta mot serieledarna Västerås). Väldigt intressant med HTFF är att dom verkar prestera mycket bättre på bortaplan än hemma då man är obesegrat den här säsongen efter 7 vinster och 2 kryss. Hemma har det inte sett lika bra ut med 4 vinster, 1 kryss och 4 förluster. Sirius tar chansen och går om HTFF i tabellen, 2an liras till 2,60 hos Bwin.

Piteå IF-IFK Luleå: 1
Division 2 Norrland. Två väldigt jämna lag och jag kan rada upp statistik som talar för båda hållen, det här är trots allt Division 2 där alla slår alla men jag tror att hemmaplansfördelen samt traditionen håller i sig. Piteå har vunnit senaste 3 mötena mellan lagen med 3-2, 4-1 och 4-0. Värt att notera: Vinnaren i den här matchen tar sig upp till förstaplatsen, så förvänta er två riktigt taggade lag! 1an testas till 2,25 gånger insatsen hos Bwin.

Tyskland U19-Danmark U19: X2
Tyskland är alldeles för stora favoriter i det här mötet till 1,45 och en dansk skräll är inte helt omöjlig. Med spelare som Christian Eriksen (VM 2010s yngsta spelare) i laget har Danmark definitivt chans till minst kryss och när X2an finns till 2,60 hos Bwin är det bara att tacka och ta emot! För er som tror på riktig skräll ger dansk seger hela 6,75 gånger pengarna hos Unibet.

Schweiz U20-Tyskland U20: 2
Tyskland har ett bra ungdomslag vilket vi fick se i somras i VM och även om jag tror på Dansk skräll i mötet ovan tror jag att Tysklands U20 lag fixar det här! På fem möten lagen emellan har Tyskland vunnit tre, kryssat en och förlorat en så liten fördel Tyskland trots allt. Tyskland U20 krossade senast Italien U20 med 4-0. Tvåan testas till 2,05 hos Unibet.

Kommentarer
Postat av: Emil

Ser riktigt bra ut petter!

2010-09-06 @ 13:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0