Superettan

Sverige vann med två mål och Tyskland vann, målskyttet hade jag dock fel om då Toivonen och Zlatan inte fick nätkänning utan Pontus Wernblom x2 fixade en bra start på kvalet! Idag spelar Syrianska sin hängmatch mot Öster som blev avbruten för en månad sen när den skulle spelats och jag har hittat några intressanta spel:

Syrianska-Öster: 1 & 1a med hcp 0-1 & 1a med hcp 0-2 & Syrianska leder i halvtid & Syrianska leder i halvtid och efter fulltid
Ja som ni ser tror jag stenhårt på Syrianska i eftermiddag. Det finns många anledningar till det; Syrianska har 11 raka utan förlust varav 6 har slutat i vinst, Öster har fem raka förluster. Syrianska har chans att komma upp på andraplats som ger direktuppflyttning till allsvenskan om dom vinner, Öster behöver ett mirakel om dom ska slippa kvala för att STANNA i superettan. Syrianska kommer till spel utan större skador och med en Peter Ijeh i storform (tänkte lägga på att han gör mål men kan inte hitta något sånt spel), Öster har både Elmin Nurkic och Daniel Petersson (båda ordinarie ytterbackarna) avstängda och Jabu Mahlangu, Enes Smajlovic, Björn Åkesson och Matte Blomqvist-Zampi är skadade. Dock får man tillbaka Månz Karlsson från avstängning men Öster kommer åka hem poänglöst från Södertälje.
1an liras till 1,42 hos Nordicbet. Tror också att dom vinner stort så testar att dom vinner med minst två mål till 2,20 hos Bwin och att dom vinner med minst 3 (!) mål till hela 3,00 gånger insatsen hos Nordicbet. Tror också att det bli full fart framåt redan från början och spelar därför på att Syrianska leder i halvtid till 1,91 hos Bwin och att Syrianska leder i halvtid och efter fulltid (1/1) till 2,25 även det hos Bwin, som oftast har rätt höga odds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0