Tillbaks efter formsvacka

Bloggen gör comeback och nu e de nya tag som gäller! Fredag är inte direkt en fotbollsdag men några intressanta matcher finns det ändå:

Shamrock Rovers-Galway United: 1a med hcp 0-1
Senast jag tog rygg på Shamrock skrällde Dundalk och totalkrossade The Rovers med 5-1 men jag tror inte att något liknande händer idag. Varför inte? Shamrock mötte Galway för exakt en vecka sen i Irländska cupen och besegrade då bortalaget med förnedrande 6-0! Gästerna försöker nog se till att det blir mer blygsamma siffror idag men att Shamrock lyckas vinna med minst två mål känns ändå klart spelvärt till 1,73 hos Bwin.

Piacenza-Siena: 2 & 2a med hcp 1-0
Siena fick respass från Serie A förra säsongen men verkar kunna göra sessionen i Serie B kort. Laget leder serien på 11 poäng efter 5 omgångar, Piacenza har endast fått en poäng hittills. Siena gör processen kort med Piancenza och när tvåan finns till 2,10 hos Unibet är det bara att tacka och ta emot. Tror också på stor vinst och lirar 2an med handicap 1-0 (Siena måste vinna med minst två mål) till 4,50 hos Unibet.

Portsmouth-Leicester: 2
Krislaget Portsmouth degraderades efter förra säsongen ner till engelska The Championship. Här har säsongen startat riktigt uselt för den ekonomiskt tyngda klubben och i och med att majoriteten av klasspelarna (om dom nu hade sådana) har sålts till andra lag ser det inte ljust ut. Efter 7 matcher har man endast 2 poäng och en målskillnad på 2-11! Leicester var med och kämpade om uppflyttning förra säsongen men räckte då inte till. Den här säsongen har man inte än visat vad man går för och jag tror vändningen kommer ikväll! 2an testas till 2,60 hos Unibet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0