Tipslördag

Wolfsburg-Bayern München: 2
Efter en riktigt dålig inledning på säsongen har Bayern ryckt upp sig och har nu 7 vinster, 1 kryss och 2 förluster på senaste 10 matcherna, förlusterna kom mot Roma och Shalke i CL när Bayern redan var färdiga i gruppspelet. Många viktiga spelare var skadade i början av säsongen men börjar nu komma tillbaks, Arjen Robben ryktas få speltid idag efter en lång tid borta. Wolfsburg har haft stora problem i år och även om man bara förlorat 2 av dom 10 senaste så har 7 slutat kryss. Bayern tar det här och det liras till 1,65 hos Unibet.
West Ham-Arsenal: 2 & båda lagen gör mål
Det gick inge vidare i cupen men det här är ligan och då MÅSTE Arsenal vinna mot ett lag som West Ham. Tror dock att det kan bli en tight match som mycket väl kan sluta 2-1 så rekommenderar nog inte handikappet. 2an liras till 1,53. Dock har Arsenals defensiv sett rätt skakig ut så tror nog att West ham kan trycka dit något mål också, båda lagen gör mål testas till 1,78 hos Unibet.
Stoke-Bolton: 2a DnB & 2a
Mest magkänsla här, många tror på kryss men jag tycker oddsen på Bolton som ändå har potential är lite för höga för att motstå. Raka 2an liras till 3,75 hos bet365, vill man "säkra" upp det lite kan man testa Draw no Bet 2an till 2,50 hos samma bolag.
Napoli-Fiorentina: 1a & Edison Cavani gör mål
Napoli ligger tvåa i Serie A efter Milan och vill man hålla sig kvar i toppstriden måste man vinna sånna här matcher. Napoli har dessutom en riktigt bra hemmastatistik (6 vinster på 6 senaste) och Fiorentina är inte starka borta (2 kryss och 4 förluster). 1an liras till 1,70 hos Unibet. Edison Cavani är glödhet just nu och har gjort 9 mål på 10 senaste. Att han gör mål liras till 2,20 hos Unibet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0